האם יש דבר כזה ״טעים מדיי״?

האם יש דבר כזה ״ טעים מדיי״? מסתבר שכן וזה מ מ כ ר אותנו

וגורם לנו הרבה פעמים להרגיש חסרות כוח רצון!

מכירים את אותם מאכלים שמתחילים איתם

והסיכוי לעצור אחרי הביס הראשון הוא כמעט אפסי?

בדרך כלל מדובר במזונות שמכילים- שומן סוכר ומלח

הם מגיעים עם מרקמים שונים – קראנצ׳י, מתפצח בפה, נימוח

כאלו שיוצרים חוויית אכילה ממכרת

מסתבר שאלו שילובים ״עם סימני אזהרה״

הם עובדים כך שמערכת התגמול של המוח תבקש מהם עוד ועוד ועוד

ויצרו אצלנו תלות במערכת והופ – בלי להתכוון אנחנו מכורות!

כמובן שיצרני המזון כל כך חכמים כך שבכל יום

מייצרים עוד מהתרכובות והשילובים המעובדים והממכרים האלו

כדי שאנחנו לא נפסיק לרצות מזה עוד ועוד ועוד.

וכאן יש ניגוד אינטרסים:

כי המוח שלנו אוהב את זה

הגוף שלנו ממש לא!

לאורך השנים זה מזקין אותנו

זה מעייף את התאים

זה גורם לעור שלי להיראות נפול ועייף

זה יוצר דלקתיות שמצטברת

ממש כמו קרינה רדיואקטיבית

לא מרגישים אותה בהתחלה

אבל האפקט שלה קטלני עם השנים.

מה לעשות ?!

1. להבין את ההגיון הלוגי

2. לבחור להשתנות

3. להוסיף לתפריט מזונות טבעיים שמתזכרים את הגוף מה זה ה״דלק״ שהופך אותי למכונת על חלל.

4. מפחיתים מאכלים שהם בקטגוריית ״ טעים מוגזם או ״טעים מדיי״

5. מקבלים שליטה ויכולת בחירה על החיים שאני רוצה!!!!!!!

וחיים בתוך עולם פנימי של בחירה ושליטה ואיזון

היש טוב מזה?!!!

אהבת? שתפי!

תפריט נגישות