מה את צריכה?

  • 800 גר׳ חזה עוף
  • חצי לימון

לבלילה:

  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • כף סויה
  • 1/2 כפית חרדל
  • ½1 כפיות מלח

לציפוי:

  • ½1 כוסות קמח שקדים
  • כוס קוואקר (שיבולת שועל דקה)
  • 1/2 כפית כמון
  • כפית פפריקה
  • מלח ופלפל

איך את מכינה?

  1. חממי תנור ל-200 מעלות
  2. חתכי את חזה העוף לפרוסות בעובי 1.5 ס״מ
  3. טרפי את הביצים בקערה רחבה. הוסיפי כמון, אבקת שום ומלח
  4. הוסיפי את הסויה והחרד וערבבי היטב
  5. בצלחת נפרד ערבבי קמח שקדים, קוואקר, כמון, פפריקה, מלח ופלפל
  6. רפדי תבנית עם נייר אפייה ושמני אותה היטב עם שמן זית
  7. טבלי את חזה העוף בבלילה ואז בציפוי משני הצדדים
  8. הניחי את פרוסות חזה העוף על נייר האפייה המשומן
  9. זלפי מעט שמן זית מעל כל חתיכה
  10. הכניסי לתנור לכ-20 דקות או עד השחמה
  11. הגישי על מצע של ירקות לבחירתך. סחטי לימון מעל כל חתיכה לתוספת טעם מטריף במיוחד