לפעמים אני מפתיעה את עצמי
וזאת אחת ההפתעות הטובות שהייתי חייבת
לחלוק גם איתכן

מה צריך?

  • כוס 1 של חלב צמחי: סויה, שקדים או קוקוס
  • 4 כפות שיבולת שועל עבה או דקה
  • כפית 1 של מייפל טבעי
  • כף או שתיים מי וורדים טבעי
  • כפית קוקוס
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית פיסטוק גרוס

איך מכינים?

1. תתחילי מלטחון את 4 כפות הקוואקר במטחנת תבלינים פשוטה ושימי בקערית בצד
(את יכולה גם להשתמש בקמח שיבולת שועל מוכן ואז הכמות היא 2-2.5 כפות).

2. בסיר קטן, תרתיחי את כוס החלב הצמחי שבחרת.

3. רק כשהוא רותח, תשפכי בהדרגה את קמח שיבולת השועל לתוך הסיר,
תוך כדי ערבוב עד שהוא חלק וללא גושים.

4. כבי את האש כשהבלילה חלקה ותוסיפי את המייפל.

5. הגישי בכוס תוסיפי מי וורדים ותקשטי בפיסטוק, אבקת קינמון ופינוקים לבחירתך.

אפשר לוותר על המייפל ולהוסיף עוד כפית קוקוס טחון, יוצא מהמם!