מה את צריכה?

  • 200 גר׳ פילה סלמון
  • קולורבי קלוף פרוס דק דק דק
  • פלפל צ׳ילי חריף חתוך לרצועות
  • בצל ירוק קצוץ
  • שומשום שחור
  • כוסברה קצוצה לקישוט

לרוטב:

  • 2 סמ׳ ג׳ינג׳ר מגורד
  • 3 כפות סויה
  • 1/2 לימון או ליים סחוט
  • שמן זית

איך את מכינה?

  1. פרסי את הקולורבי לעיגולים דקיקים כמו נייר בעזרת מנדולינה
  2. סדרי את הפרוסות בקערת הגשה לבחירתך
  3. חתכי את פילה הסלמון בעזרת סכין גמישה (ראי פירוט בהערות)
  4. העבירי את רצועות הסלמון לצלחת הגשה וסדרי אותן מעל לקולורבי
  5. בקצרה של כל חתיכת סלמון, הניחי פרוסת צ׳ילי
  6. בקערה נפרדת ערבבי את כל מרכיבי הרוטב
  7. זלפי את הרוטב מעל פרוסות הסלמון. הוסיפי מעל שומשום שחור ובצל ירוק
  8. זלפי מעל המנה מעט שמן זית וקשטי עם עלי כוסרה קצוצים

שימי לב, החלק הכי חשוב במתכון הוא להקפיד להשתמש בדג טרי ובסכין הנכונה. חפשי סכין סשימי גמישה לחיתוך מדויק של הדג