מה את צריכה?

  • 4 כפות שיבולת שועל
  • כף שמן זית
  • כף תבלין זעתר טחון
  • קורט מלח אטלנטי
  • אופציונאלי-כף זרעי דלעת/שומשום

לסלט עלים:

  • חופן לקט עלים מוכן
  • צנונית בינונית
  • מלפפון
  • בצל ירוק
  • 4 עגבניות שרי
  • חצי לימון
  • כף שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור
  • עגבניות שרי חצויות
  • בזיליקום
  • 2 אגוזי לוז

איך את מכינה?

  1. חממי מחבת עם כף שמן זית
  2. הוסיפי את שיבולת השועל לחצי דקה למחבת החמה
  3. הוסיפי את תבלין הזעתר המלח והפלפל
  4. קלי את שיבולת השועל כ5- דקות עד להשחמה קלה
  5. ערבבי כך שכל שיבולת השועל תהיה קריספית
  6. כבי את האש ותני לשיבולת השועל להתקרר כ-2 דקות
  7. בקערה נפרדת שימי את חופן העלים והירקות
  8. תבלי בלימון ,שמן זית מלח ופלפל
  9. הגישי את שיבולת השועל הקלויה מעל סלט העלים