
מה את צריכה?
- 4 כפות שיבולת שועל
- כף שמן זית
- כף תבלין זעתר טחון
- קורט מלח אטלנטי
- אופציונאלי-כף זרעי דלעת/שומשום
לסלט עלים:
- חופן לקט עלים מוכן
- צנונית בינונית
- מלפפון
- בצל ירוק
- 4 עגבניות שרי
- חצי לימון
- כף שמן זית
- מלח אטלנטי
- פלפל שחור
- עגבניות שרי חצויות
- בזיליקום
- 2 אגוזי לוז
איך את מכינה?
- חממי מחבת עם כף שמן זית
- הוסיפי את שיבולת השועל לחצי דקה למחבת החמה
- הוסיפי את תבלין הזעתר המלח והפלפל
- קלי את שיבולת השועל כ5- דקות עד להשחמה קלה
- ערבבי כך שכל שיבולת השועל תהיה קריספית
- כבי את האש ותני לשיבולת השועל להתקרר כ-2 דקות
- בקערה נפרדת שימי את חופן העלים והירקות
- תבלי בלימון ,שמן זית מלח ופלפל
- הגישי את שיבולת השועל הקלויה מעל סלט העלים