
רוצה את אותה המנה ב 8 דקות הכנה?
תכיני את הבטטה והעדשים מראש במקרר הם יחזיקו מעמד 4-7 ימים.
מה צריך?
- כ-7 עלי קייל גדולים קצוצים (עדיף להוריד את הגבעול)
- בטטה קטנה חתוכה לקוביות ואפויה בתנור
- 3 כפות עדשים שחורות מבושלות
3 יח׳ אגוזי מלך קצוצים דק
לרוטב:
- כף שמן זית
- כפית חומץ בלסמי
- מיץ מרבע לימון
- חרדל דיז'ון – כפית גדושה
- דבש – כפית
- מים – כף
- מלח ופלפל לפי הטעם
איך מכינים?
- מחממים תנור ל200 מעלות
- מעסים את קוביות הבטטה בכף שמן זית ומכניסים לתנור ל18 דק
- בקערה מניחים את הקייל ויוצקים חצי מהרוטב מעל ומעסים את הקייל שיתרכך.
- מוסיפים את העדשים, קוביות הבטטה ואת שאר הרוטב
- מוסיפים מעל אגוזים קצוצים