לפעמים אני מפתיעה את עצמי
וזאת אחת ההפתעות הטובות שהייתי חייבת
לחלוק גם איתכן

1. תתחילי מלטחון את 4 כפות הקוואקר במטחנת תבלינים פשוטה ושימי בקערית בצד
(את יכולה גם להשתמש בקמח שיבולת שועל מוכן ואז הכמות היא 2-2.5 כפות).

2. בסיר קטן, תרתיחי את כוס החלב הצמחי שבחרת.

3. רק כשהוא רותח, תשפכי בהדרגה את קמח שיבולת השועל לתוך הסיר,
תוך כדי ערבוב עד שהוא חלק וללא גושים.

4. כבי את האש כשהבלילה חלקה ותוסיפי את המייפל.

5. הגישי בכוס תוסיפי מי וורדים ותקשטי בפיסטוק, אבקת קינמון ופינוקים לבחירתך.