
מה את צריכה?
- חבילה של אטריות שעועית
- גזר חתוך לגפרורים
- 2 מלפפונים חתוכים לרצועות
- 1/4 אבוקדו פרוס
- צרור עלי כוסברה חתוכים
- 10 עלי נענע חתוכים
- 1/2 פלפל צ׳ילי טרי
- 10 עגבניות שרי
- כף קשיו או שקדים פרוסים
לרוטב:
- 2×2ס״מ ג׳ינג׳יר
- 1 שן קלופה
- 1/2 כוס לימון
- 1 כף שמן שומשום
- 3 כפות חומץ אורז או תפוחים
- 3 כפות רוטב סויה
- כף שמן שומשום
- כף ג׳ינג׳ר טרי מגורד
- כף מייפל
איך את מכינה?
- הניחי את האטריות בסיר או בקערה ושפכי מעל מים רותחים עד כיסוי
- כסי במכסה או בצלחת גדולה והמתיני כמה דקות עד שהאטריות רכות
- סנני אותן מהמים והניחי בקערת הגשה
- הוסיפי מעל את הגזר, המלפפונים והצ’ילי
- בקערה קטנה נפרדת ערבבי את מרכיבי הרוטב וזלפי מעל האטריות
- פזרי מעל עלי כוסברה, נענע וקשיו או שקדים