
מה את צריכה?
- כוס גרגירי חומוס מושרים
- 1/2 צרור כוסברה/פטרוזליה
- בצל בינוני
- 1 קישוא קטן
- פלפל חריף ירוק
- 3 שיני שום
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 2 כפות מים
- 2 כפות קמח חומוס (לא חובה)
- 1/2 כפית כמון
- מלח ופלפל לפי הטעם
איך את מכינה?
- חממי תנור ל-180 מעלות
- את גרגירי החומוס המושרים הכניסי למעבד מזון וטחני לתערובת גרגרית
- העבירי את התערובת לקערה ואת יתרת החומרים העבירי למעבד המזון
- טחני את המרכיבים ואחדי אותם עם החומוס הטחון בקערה
- ערבבי את התערובת היטב
- שימי נייר אפייה בתבנית שטוחה ורססי אותו במעט שמן זית
- עם ידיים רטובות צרי כדורים קטנים והניחי אותם על נייר האפייה
- רססי אותם במעט שמן זית והכניסי לתנור חם על 220 מעלות
- לאחר כ-7 דקות, כשהכדורים חומים-זהובים, הוציאי מהתנור