מה את צריכה?

  • כוס גרגירי חומוס מושרים
  • 1/2 צרור כוסברה/פטרוזליה
  • בצל בינוני
  • 1 קישוא קטן
  • פלפל חריף ירוק
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות מים
  • 2 כפות קמח חומוס (לא חובה)
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

איך את מכינה?

  1. חממי תנור ל-180 מעלות
  2. את גרגירי החומוס המושרים הכניסי למעבד מזון וטחני לתערובת גרגרית
  3. העבירי את התערובת לקערה ואת יתרת החומרים העבירי למעבד המזון
  4. טחני את המרכיבים ואחדי אותם עם החומוס הטחון בקערה
  5. ערבבי את התערובת היטב
  6. שימי נייר אפייה בתבנית שטוחה ורססי אותו במעט שמן זית
  7. עם ידיים רטובות צרי כדורים קטנים והניחי אותם על נייר האפייה
  8. רססי אותם במעט שמן זית והכניסי לתנור חם על 220 מעלות
  9. לאחר כ-7 דקות, כשהכדורים חומים-זהובים, הוציאי מהתנור