מה את צריכה?

  • 3 כוסות שיבולת שועל דקה
  • 4 כוסות חלב צמחי
  • 2 כפיות תמצית וניל טהורה
  • כפית גדושה קינמון טחון
  • קורט מלח
  • כף סילאן

איך את מכינה?

  1. טחני בבלנדר את שיבולת השועל עד ליצירת קמח והעבירי לקערה
  2. הכניסי לבלנדר את שאר המרכיבים וכחצי מהקמח וטחני יחדיו
  3. הוסיפי את שאר הקמח וטחני שוב עד שהבלילה חלקה
  4. כדי שהקרפ יצא מושלם: כסי את הבלילה ותני לה לנוח כחצי שעה במקרר
  5. חממי מחבת נון-סטיק על אש בינונית
  6. ניתן להוסיף כפית שמן קוקוס בפעם הראשונה, אך לא חובה
  7. צקי את הבלילה בעזרת מצקת על המחבת ורדדי לקרפ
  8. תוכלי לעשות זאת בעזרת המצקת עצמה או הטיה של המחבת לצדדים
  9. חממי כל צד כדקה עד שהקרפ מתנתק מהמחבת
  10. הפכי לצד השני וטגני כדקה נוספת
  11. הניחי את הקרפים על צלחת והתפנקי עם תוספות לבחירתך