מה את צריכה?

  • חבילת לבבות חסה /חסה רומית
  • חצי אבוקדו חתוך
  • חופן שקדים קלויים
  • ביצה
  • כף חומץ (כל חומץ)
  • 2 כוסות מים רותחים

לרוטב קיסר:

  • 1/2 כפית חרדל
  • 100 גר' יוגורט
  • 2 פילטים של אנשובי
  • כף פרמזן מגורדת
  • כף וחצי זרעי דלעת
  • 2 כפות שמן זית

איך את מכינה?

  1. שברי בעדינות ביצה קרה לקערית
  2. בסיר קטן הרתיחי מים עם כף חומץ – כל חומץ יעבוד
  3. כשהמים מבעבעים מעט, הכניסי בעדינות את הביצה למים. אפשר בעדינות עם כף להניח את החלבון על החלמון.
  4. אחרי 3 דקות בדיוק להוציא מהמים הרותחים בעזרת כף
  5. את מרכיבי הרוטב, למעט השמן זית – הכניסי למעבד מזון קטן וטחני לרוטב חלק
  6. הוסיפי לרוטב 2 כפות שמן זית בסוף וערבבי
  7. הניחי את החסות בצלחת הגשה
  8. הניחי את האבוקדו מעל החסות ואת הביצה בעדינות מעל הסלט
  9. תבלי במלח פלפל, מזגי מהרוטב בעזרת כף, ערבבי ותהני